Produkter
 
 
 
Sök
 
 
 
Extra
 
 
Lakshmi Ayurveda klang-behandling 1

Lakshmi

Lakshmi avsade sig från början alla råvaror som är “genmanipulerade”. Lakshmi var först i Europa med att ta fram produkter utan syntetiska konserveringsmedel – idag används inte parabener eller andra riskfulla ämnen. Listan kan göras lång ...
LAKSHMI har tilldelats Eko-Organiskt certifikat av ICEA (Institute for Ethical and Environmental Certification) och AIAB (Italian Association of Organic Farming). Detta är en garanti för att LAKSHMI bara använder råvaror av naturligt ursprung och med minsta möjliga miljöpåverkan för att skydda vår miljö och vår hälsa.
Beskriver sina produkter så här:  Högsta kvalitet i total - Harmoni med naturen.

Lakshmi principer 
Att använda ekologiska råvaror som inte stör den känsliga balansen mellan människa och natur. Det är vår övertygelse att vi i framtiden kommer att få betala konsekvenserna om vi skändar moder jord. Det är ett etiskt val där du inte bara visar omtanke om dig själv utan även om djur, miljö och natur. För oss är det självklart att erbjuda naturrena och därmed mer koncentrerade och effektiva produkter. En naturren produkt har en naturlig likhet med vår egen kropp. Det är därför viktigt att hela produktionsprocessen från råvara till slutprodukt genomgår stränga, korrekta kontroller. Vi vill erbjuda dig eko-organiska produkter där kontakten med naturen upprätthålls – något som lätt går förlorat i vår ofta alltför konstgjorda värld. Människans grundläggande behov förändras inte, trots alla framsteg som görs. EKOLOGISK HUDVÅRD när den är som bäst.

LAKSHMI erbjuder också ett spännande skönhetskoncept som inte bara arbetar med obalanser i huden. Genom att söka efter roten till problemen och erbjuda behandlingar, produkter och rådgivning som balanserar de tre doshorna, kommer du att uppleva hälsa på ett djupare plan och ”total skönhet” inifrån och ut.
Produkterna baseras på naturliga, ekologiska råvaror – eteriska oljor, växtextrakt och kallpressade växtoljor, speciellt utvalda för att passa Ayurveda och de tre olika hudtyperna - vata, pitta och kapha.

Läs mer på http://www.lakshmi.se