Arbeta med Laveda
 
 
 
Sök
 
 
 
Extra
 
 
Lakshmi Ayurveda klang-behandling 1

SPA-inriktning

Holistisk helhetstänkande
            – en perfekt spa-partner


Vi utsätts dagligen för påfrestningar i vår omgivande miljö – kemikalier, stress, buller och yttre krav som påverkar både kropp och sinne negativt. Behovet av inre lugn, avslappning och välbefinnande är större än någonsin.

LAKSHMI erbjuder ett holistiskt skönhetskoncept. LAKSHMI helhetstänkande inriktar sig på att skapa en djupare känsla av inre välbefinnande och balans som manifesteras i form av en friskare hud och förnyad livskraft. LAKSHMI spa-behandlingar baseras på 5000-åriga Ayurvediska terapier som främjar balans och livsglädje. De njutningsfyllda behandlingarna skräddarsys efter behov bl a med hjälp av ett brett urval av oljor, örter och dofter. Ayurvedisk massage är en upplevelse för både kropp och själ som väcker och stimulerar energi: mjukt, harmoniskt och behagligt.

På SPA har du stora valmöjligheter att erbjuda sköna och njutningsfulla behandlingar. Både Lakshmi och ayurveda  har många behandlingar som passar för spa som har en djupt avstressande effekt, är sköna att få och påverkar kunden på djupet, behandlingar som:
- Shirodara
- Stone swedana
- Abhyanga
- Marma
- Crystal face and body Rejuvenation
och mycket mer...