Utbildning
 
 
 
Sök
 
 
 
Extra
 
 
Ekologisk-hudvård chokladmassage

- Kropp grundkurs, detox, celluliter, slim

ångbad-bastu-på-massagebänken-ayurveda-swedana Kropp - Detox, celluliter, slim

(3 dagar + 1 dag) för hud- & spa-terapeuter
- Ayurvedisk teori kroppsdiagnostisering
- Garshan torrmassage med silkesvantar
- En mer avancerad Lymfdränerande massage, anpassad för detox behandlingar:
1. Garshan Dren, aquashock & dränering med ånga/värme (Swedana)
2. Garshan Slim: liposhock, skulptering av kroppen, fettreducering och hårda celluliter
3. Garshan Tonic anti-cellulitbehandling - för mjuka celluliter i ett sent stadium                                              
 


 

 

 

 

 

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -


MÅNGA PROBLEM - EN ORSAK!
DETOX – SLIM – CELLULITER – DÅLIG CIRKULATION I BENEN?

AYURVEDA GER DIG NYCKLAR
En viktig nyckel till god hälsa och en fit kropp är att du först tar reda på vilken kroppstyp just du är. Alla människor är anatomiskt skapa lika men det skiljer en hel del variationer I funktionen av kropp och psyke. Vi är helt enkelt skapta olika och vi mår bra av olika sort mat, dras till olika sorts aktiviteter. När du vet vem du är och du ändå mår mindre bra, har övervikt, har celluliter eller lider av dålig cirkulation I benen, bör du tar reda på orsaken.

När du vet orsaken är det lättare att välja rätt sort kost & diet, motion mm. Vi på Lakshmi gör alltid en kort utredning av ditt hälsotillstånd innan vi skäddarsyr ditt behandlingsprogram och väljer ut de produkter som kan hjälpa dig hemma på mest optimala sätt.
Garshan programmen med (Dren/Slim/Tonic)
Omfattar
- Detox-kur(er),
- Behandlingar,
- Kroppsprodukter invärtes & utvärtes
- Kost & diet program anpassat just för dig.
- Kurer att utföra hemma 

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -

DETOX – TRIMMA MATSMÄLTNINGEN

 
Den andra av viktiga nycklar till god hälsa är matsmältningen. I ayurvdeda kallar man den AGNI som också betyder “Eld”. För att Må bra måste du ha en bra AGNI. Om du har en försvagad matsmältning skapar det många olika problem för din fysiska och mentala hälsa. Ett stort problem är att du lätt ansamlar slaggprodukter i kroppen om ämnesomsättningen inte är på topp, kallat AMA. AMA ställer till det i kroppen på många olika sätt men enlelt kan man säga att det är klibbigt till konsitens och ansamlas I kroppens olika “håligheter”, som kan vara blodådror, vener, lymfa, tarmar och andra kanaler I kroppen som transporterar viktiga vätskor. Andra ställen som slagg ansamlas är I fettcellerna och leder. Dessa blockeringar och ansamlingar orsakar olika ohälsoproblem, celluliter, övervikt, svullnader och tunga ben, ödem, värk (tex I leder). Andra obehag kan vara huvudvärk, trötthet och håglöshet.
Genom att regelbundet stärka matsmältningen och rena kroppen är viktigt för din hälsa. 
 
-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -
 
Ayurveda, troligen det äldsta bevarade hälsosystemet i världen. Ayurveda betyder "Kunskap och Livet". Du får en förståelse för hur du kan använda Ayurveda i din verksamhet. Vi går igenom grunderna i ayurveda och du får lära dig diagnostisera dig själv och dina kunder. Utifrån denna konsultation utför du sen LAKSHMI ayurveda inspirerade behandlingar. Du får lära dig vilka produkter som passar bäst beroende på "dosha"-testen.

 

GARSHAN är en serie av detox-behandlingar 
Garshan Dren, dränerande massage med intensivt vätskedrivande oljor och massage med oljepreparerad lera (med alger, döda halvssalt, alger och eteriska oljor) som följs av inpackning i plats och värme eller ångbad med Lakshmi Swedena, ångtält. En behandling som är rekommenderat för vätskefyllda celluliter (kapha).

Garshan Slim, som är rekommenderat för överskottsfetma och övervikt och eller celluliter som är hårda och ömma (vata). Du får lära dig en mycket effektiv lymdränerande massage (som kan användas som abhyanga), följt av en mycket aktiverande lera (med alger, döda halvssalt, alger och eteriska oljor). 

Garshan Tonic, som är rekommenderat för hud som tappat spänst och eller med celluliter som är mjuka men även för celluliter som är långt gångna och inflammerade (pitta). Du använder dig av någon av de tidigare två lymdränerande massagerna (som kan användas som abhyanga), följt av en mycket aktiverande lera (med alger, döda halvssalt, alger och eteriska oljor). 
Du kan lära dig denna pitta-dränerande massage på någon av våra workshops/fortsättningskurser

Tid/plats
Se kalendarium

Kostnad:
3600 kr exkl moms
Köper du produkter kan du få kompensation på kurskostnaden.
Välj mellan att köpa produkter inför kursen eller att betala en kursavgift, när du anmäler dig. Vi fakturerar inköpssumman eller kursavgiften senast 14 dagar innan kurs. KÖPER DU STARTPAKET i samband med kurs om erhåller en kursrabatt-check att använda direkt (inom 3 månader, eller tills nästa lämplig kurs hålls).
Läs mer 

Anmälan
240 kr exkl moms och 300 kr inkl moms
Bankgiro: 5412-7923 Sista anmälningsdatum är 3 veckor innan kurs, först då du betalt anmälningsavgiften om 300 kr har du en plats reserverad på kursen. Kurser med för få deltagare kan ställas in, då betalas kursavgiften och anm avgiften tillbaka. Alla pris är exkl moms om inget annat anges

Meddela oss när du betalt anm. avgiften vilken kurs som avsesTillkommer testdagar:

Rekommendation:
Vi rekommenderar starkt att du kompletterar kursen med en eller två av Ayurveda grundkurs.