Utbildning
 
 
 
Sök
 
 
 
Extra
 
 
Ekologisk hudvård från Lakshmi blond modell

- Lakshmi Spa - Kropp (steg 2, 3 dagar)

Berstår av 2 delar:


Ayurveda SPA Ansikte (steg 1, 2 dagar)
Du får lära dig utföra en ayurveda SPA-ansiktskur:
- Ayurvedisk teori och hudanalys
- Ansiksbehandlingstekniker - ansiktskur
- Ansiktsmassage Mother Nature med marma

&

Ayurveda SPA Kropp (steg 2, 3 dagar)
- Sattvisk Abhyanga, mjuk ayurvedisk massage
- Marma-Massage
- Body inpackningar med lera, ayurveda örtskrubb, Garshan massage mm
Kurserna är upplagda så att du får många ayurveda tips kring diet, kosthållning, livsstil, samt råd ett flertal råd om Lakshmi olika Kosttillskott - Tisama och Alkaline

Ayurveda SPA Kropp (3 dagar) Del 2.

- Sattvisk Abhyanga, mjuk ayurvedisk massage
- Marma-Massage
- Body inpackningar med lera, ayurveda örtskrubb, Garshan massage mm

Ayurveda, troligen det äldsta bevarade hälsosystemet i världen. Ayurveda beyder "Kunskap och Livet". Du får en förståelse för hur du kan använda Ayurveda i din verksamhet. Vi går igenom grunderna i ayurveda och du får lära dig diagnostisera dig själv och dina kunder. Utifrån denna konsultation utför du sen LAKSHMI ayurveda inspirerade behandlingar. Du får lära dig vilka produkter som passar bäst beroende på "dosha"-testen.

Abhyanga, är en klassisk Ayurveda massage. Du får lära dig en mjuk och lymfdränerande massage som både är avslappnande och mjuk och samtidigt vätske-drivande och avgiftande. Sattva betyder uppiggande energi i Ayurveda och denna massagen ingjuter en mycket positiv och uppbyggande känsla hos din klient.

Marma Massage; Marmapunkter är viktiga centra på kroppen. Marmamassage består av en blandning av lätt massage och mjuk stimulering av ett flertal marmapunkter som styr olika viktiga system, blod-, lymf-cirkulationen, nervimpulserna mm. Du får lära dig att behandla dessa på ett mjukt och mycket avslappnade sätt.

Kroppsinpackningar; Du får lära dig några olika skrubbing-tekniker, Garshan-massage med silkesvantar och du får träna på att arbeta med flera av Lakshmis Garshan-leror för detoxbehandlingar. Behandlingen förstärkes av att kunden ligger i värmefilt eller badar ångbad i Lakshmi Swedena tält. 

Pris, läs mer: om priser i menyn