Kategorier
 
 
 
Information
 
 
 
Sök
 
 
 
Extra
 
 
Lakshmi Ayurveda klang-behandling 1

 

Premium Vitamin Lift Vials - Antiage

 

  • Artikelnr: 309
  • Fraktvikt: 100 gr
  • Tillverkad av: Lakshmi

Ett underbart serum med oljig konsistens, vilken är trevligt att massera in i huden. Ett super Vitamin Serum, med en tydligt synlig effekt, som kombinerar aktiva ingredienser med vegetabiliska oljors närande, reparerande och regenererande egenskaper.
Serumet är reparerande, ger huden en unik näringsboost, känns mjuk och len på huden, förstärkes av de olika eteriska oljorna och blandar sig bra med alla lipofila (fettälskande) aktiva ingredienser, som vitamin A och E: allt detta erhålls med en mjuk silkeslen något oljig konsistens som ändå känns lätt och inte kladdig.

Användning:
Rengör huden med en lämplig rengöring, toner och applicera sedan en PREMIUM VITAMIN LIFT VIAL i ansikte och på halsen, undvik ögonkonturområdet. För ett mer djupgående och snabbare resultat, utför vår Självmassage Ritual (ligger beskrivning i asken) tills den är helt absorberad. Applicera en lämplig kräm efter ampullen. Vi rekommenderar en intensiv användningscykel om 1...25 dagar, efter rådgjort med din Lakshmi terapeut.25x0,8 ml

Denna produkt lades till den Monday 01 August, 2011.